Nuffnang

Thursday, 15 June 2017

iBawal Soraya Parfum

Assalamualaikum wbt....

hai uols...

Entry kali ni Keyza nak share info pasal tudung Bawal ...
Koleksi terbaru 2017 dinamakan IBawal SORAYA PARFUM.

Kenapa Keyza nak share info tudung plak???...sebelum2 ni entry Keyza pasal cuti la lirik lagu la citer Korea bagai kan...????

Of course la sebab Keyza dah terjebak menjadi agents IBawal...
Memula nak beli untuk pakai je dah tersuka tanpa sengaja terus jadi agents plak...
Doakan la business Keyza ni berjaya yer...almaklumla bukan jenis business minded Keyza ni...
video

So Apa yang menarik tentang koleksi iBawal?

šŸ’„Pelbagai design dan koleksi yang menarik
šŸ’„Nampak confident bila menggayakannya
šŸ’„Sesuai dipakai di mana-mana majlis
šŸ’„Tak mudah kedut
šŸ’„Senang digosok dan tak perlu gosok terlalu lama
šŸ’„Senang dibentuk
šŸ’„Pelbagai gaya boleh digayakan
šŸ’„Material kain yang best, selesa dipakai
šŸ’„Bidang bawal yang awesome tak pendek tak labuh sangat
šŸ’„Harga mampu dimiliki
šŸ’„Jahitan kemas
šŸ’„Terdapat pelbagai corak terkini sempena raya!

Mana tudungnya???? ok kita bagi tutorial cara pakai tudung dulu yerr...

video


IBawal SORAYA PARFUM ni ada 25 koleksi tau .... semua color pastel dan sesuai jer diganding dengan mana2 baju uols...



Soraya Parfum series by ibawal menggunakan nano technology pada fabric. Berapa banyak kali basuh baunya akan kekal senantiasa pada tudung. Perlu gosok gosok untuk baunya keluar.
Project parfum IBawal yang pertama adalah pada May 2016, Serena Parfum. Serena masih lagi bau wangi selepas setahun keluar.  HQ telah bersabar selama setahun untuk R&D series parfum untuk make sure apa yang dijanjikan haruman kekal itu pada market. Going forward, iBawal akan focus pada parfum - memang dah trademark dan patent iBawal.

And now...

The wait is over! Koleksi terbaru iBawal Soraya 2017 Parfum Flora & fauna.
Tampil dengan 5 CORAK (25 warna pilihan) yang diadaptasi dari keindahan flora & fauna.
Sentuhan EKSKLUSIF dengan gabungan warna pastel lembut yang menyerlahkan gaya moden dan elegan. . Material SATIN CREPE yang mudah dibentuk serta fabrik HARUMAN kekal pasti menambah keterujaan.
Kemasan jahitan serta logo 'METAL TAG' memberi nilai tambah kepada anda.

iBawal didatangkan dalam pek bungkusan yang unik. Sangat sesuai untuk koleksi sendiri atau sebagai hadiah kepada yang tersayang.

Semuanya dengan harga MAMPU MILIK.
Prices :
MYR 55 (WM).
MYR 57 (EM).
BND 24.
SGD 24. (GST inclusive). (Excluding postage).
whatsapp (klik link) -> http://www.wasap.my/+6013535764 .

Jangan tunggu lama-lama.

Miliki #Soraya2017Parfum sekarang! #gosokgosokwangi

#ibawal #ibawallovers #ibawal2017parfum #revolusibawal #newcollection#soon #bawal #tudungbawal #koleksiraya #tudungraya #raya2017 #hijab#hijabstyle #hijabfashion #malaysia #brunei #singapore

No comments:

Post a Comment